luk Posted March 1, 2016 Group: Members Content Count: 264 Reputation: 63 Joined: 03/01/2016 Status: Offline Report Share Posted March 1, 2016 Fara fantome pls ca nu se stie de unde apare TheBestBK si plange. eu chiar il vreau pe denis aici Quote Oprintesa ultima frontiera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dylo Posted March 1, 2016 Group: Members Content Count: 251 Reputation: 17 Joined: 03/01/2016 Status: Offline Report Share Posted March 1, 2016 pe unde mai umbla ala?) Quote Ozana ultima frontiera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Definitely not tsubyke Posted March 1, 2016 Group: Members Content Count: 1,020 Reputation: 210 Joined: 03/01/2016 Status: Offline Device: Windows Author Report Share Posted March 1, 2016 Se antreneaza cu Balboa sa isi ia revansa versus kimmy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordAlex Posted March 1, 2016 Group: Members Content Count: 93 Reputation: 15 Joined: 03/01/2016 Status: Offline Report Share Posted March 1, 2016 Gata copiii mei, incepe nebunia asa-i? Luk, s-a incalzit Berea de esti pe aici? Bine v-am regasit Quote asa ma duc si'i zic la decan...ca e in comisie.... "ba te'n plm de bulangiu, tu'shtii ca s-a dat drumu la server si trebe sa dau rr ....'te dreacu cu licenta ta " Link to comment Share on other sites More sharing options...
luk Posted March 1, 2016 Group: Members Content Count: 264 Reputation: 63 Joined: 03/01/2016 Status: Offline Report Share Posted March 1, 2016 Gata copiii mei, incepe nebunia asa-i? Luk, s-a incalzit Berea de esti pe aici? Bine v-am regasit alexandreeee ce faci patroane ? ma cert cu fraierii astia pe aici Quote Oprintesa ultima frontiera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Definitely not tsubyke Posted March 1, 2016 Group: Members Content Count: 1,020 Reputation: 210 Joined: 03/01/2016 Status: Offline Device: Windows Author Report Share Posted March 1, 2016 Ia un scaun si aseaza-te langa noi Alex ) Luk a zis ca bea doar apa plata ca are olimpiada la matematica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordAlex Posted March 1, 2016 Group: Members Content Count: 93 Reputation: 15 Joined: 03/01/2016 Status: Offline Report Share Posted March 1, 2016 Numai flaieri , nu stiu ei ce-i cu Berea . Ce sa fac, astept saptamana viitoare, ca vin pe acasa . Poate ne vedem si noi, ca-mi doresc sa ajung si prin DJ Quote asa ma duc si'i zic la decan...ca e in comisie.... "ba te'n plm de bulangiu, tu'shtii ca s-a dat drumu la server si trebe sa dau rr ....'te dreacu cu licenta ta " Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordAlex Posted March 1, 2016 Group: Members Content Count: 93 Reputation: 15 Joined: 03/01/2016 Status: Offline Report Share Posted March 1, 2016 Numai flaieri , nu stiu ei ce-i cu Berea . Ce sa fac, astept saptamana viitoare, ca vin pe acasa . Poate ne vedem si noi, ca-mi doresc sa ajung si prin DJ Quote asa ma duc si'i zic la decan...ca e in comisie.... "ba te'n plm de bulangiu, tu'shtii ca s-a dat drumu la server si trebe sa dau rr ....'te dreacu cu licenta ta " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dylo Posted March 1, 2016 Group: Members Content Count: 251 Reputation: 17 Joined: 03/01/2016 Status: Offline Report Share Posted March 1, 2016 Luk are ban? Quote Ozana ultima frontiera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Definitely not tsubyke Posted March 1, 2016 Group: Members Content Count: 1,020 Reputation: 210 Joined: 03/01/2016 Status: Offline Device: Windows Author Report Share Posted March 1, 2016 N-are...inca ))) Cat stai in tara Alex? Sau nu mai pleci inapoi in UK? HAAAAAAAOS https://www.facebook.com/dinamovistiadevarati/videos/524615061054603/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordAlex Posted March 1, 2016 Group: Members Content Count: 93 Reputation: 15 Joined: 03/01/2016 Status: Offline Report Share Posted March 1, 2016 Mie nu imi merge quote. Why? Parca nu este asa user friendly acest forum, este greoi. Parerea mea Vin pe 10 Martie. Fanii sa ma astepte la aeroport, ca nu vin cu Microbuzu' . Stau pana pe 13 in Bucuresti. Apoi ma duc la mine acasa mai baieti mai, la Oltenia Quote asa ma duc si'i zic la decan...ca e in comisie.... "ba te'n plm de bulangiu, tu'shtii ca s-a dat drumu la server si trebe sa dau rr ....'te dreacu cu licenta ta " Link to comment Share on other sites More sharing options...
luk Posted March 1, 2016 Group: Members Content Count: 264 Reputation: 63 Joined: 03/01/2016 Status: Offline Report Share Posted March 1, 2016 Numai flaieri , nu stiu ei ce-i cu Berea . Ce sa fac, astept saptamana viitoare, ca vin pe acasa . Poate ne vedem si noi, ca-mi doresc sa ajung si prin DJ vorbeste cu askie, ia-l din severin si dati o tura pana la craiova sa ciugulim ceva Quote Oprintesa ultima frontiera Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordAlex Posted March 1, 2016 Group: Members Content Count: 93 Reputation: 15 Joined: 03/01/2016 Status: Offline Report Share Posted March 1, 2016 Din valcea sa ma duc pana la drobeta, ca sa ajung in Craiova mi se duce de ras concediul Quote asa ma duc si'i zic la decan...ca e in comisie.... "ba te'n plm de bulangiu, tu'shtii ca s-a dat drumu la server si trebe sa dau rr ....'te dreacu cu licenta ta " Link to comment Share on other sites More sharing options...
luk Posted March 1, 2016 Group: Members Content Count: 264 Reputation: 63 Joined: 03/01/2016 Status: Offline Report Share Posted March 1, 2016 Din valcea sa ma duc pana la drobeta, ca sa ajung in Craiova mi se duce de ras concediul atunci poti venii direct in craiova si gata Quote Oprintesa ultima frontiera Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordAlex Posted March 1, 2016 Group: Members Content Count: 93 Reputation: 15 Joined: 03/01/2016 Status: Offline Report Share Posted March 1, 2016 Pai ma gandeam la asta, ca poate ma vad si eu cu fosta...... ;(. Dar o sa fim gay-uti, frumos, suc, cafea... nu spume la gura de la bere Quote asa ma duc si'i zic la decan...ca e in comisie.... "ba te'n plm de bulangiu, tu'shtii ca s-a dat drumu la server si trebe sa dau rr ....'te dreacu cu licenta ta " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Definitely not tsubyke Posted March 1, 2016 Group: Members Content Count: 1,020 Reputation: 210 Joined: 03/01/2016 Status: Offline Device: Windows Author Report Share Posted March 1, 2016 Vin si eu in craiooooooova! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordAlex Posted March 1, 2016 Group: Members Content Count: 93 Reputation: 15 Joined: 03/01/2016 Status: Offline Report Share Posted March 1, 2016 Pai pai pai, Marius. Poate plecam impreuna luni sau marti spre valcea, iau masina si mergem la craiova o seara sau o zi. Quote asa ma duc si'i zic la decan...ca e in comisie.... "ba te'n plm de bulangiu, tu'shtii ca s-a dat drumu la server si trebe sa dau rr ....'te dreacu cu licenta ta " Link to comment Share on other sites More sharing options...
luk Posted March 1, 2016 Group: Members Content Count: 264 Reputation: 63 Joined: 03/01/2016 Status: Offline Report Share Posted March 1, 2016 Pai ma gandeam la asta, ca poate ma vad si eu cu fosta...... ;(. Dar o sa fim gay-uti, frumos, suc, cafea... nu spume la gura de la bere da ma lasa nu e problema, bem si noi 5-6-7-8, nu mai mult ete vine si dinamovistul asta obosit si e belea Quote Oprintesa ultima frontiera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Playboy Cigarette Posted March 1, 2016 Group: Members Content Count: 230 Reputation: 29 Joined: 03/01/2016 Status: Offline Report Share Posted March 1, 2016 BAAAAA CIPU....A MEA E GALAGIA ASTA AICI? D'AIA V'AM KEMAT INKOA MA SA LUAM SUSPENZ DIN PRIMA ZI? ..PRADUITORILOR ! p.s tsubaic fa plangere la moderator sa-i dea restrict lu' luk parnaiasu ! p.s2 NUMAI VA LUATZ DE OLTENI CA VA DAU PRAZU ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordAlex Posted March 1, 2016 Group: Members Content Count: 93 Reputation: 15 Joined: 03/01/2016 Status: Offline Report Share Posted March 1, 2016 Nu mai beau frate, serios. Am diminuat..... nu o mai ard asa regeste pe net cu berea pe skype Quote asa ma duc si'i zic la decan...ca e in comisie.... "ba te'n plm de bulangiu, tu'shtii ca s-a dat drumu la server si trebe sa dau rr ....'te dreacu cu licenta ta " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts