Playboy Cigarette Posted March 1, 2016 Group: Members Content Count: 230 Reputation: 29 Joined: 03/01/2016 Status: Offline Report Share Posted March 1, 2016 BAAAAA CIPU....A MEA E GALAGIA ASTA AICI? D'AIA V'AM KEMAT INKOA MA SA LUAM SUSPENZ DIN PRIMA ZI? ..PRADUITORILOR ! p.s tsubaic fa plangere la moderator sa-i dea restrict lu' luk parnaiasu ! p.s2 NUMAI VA LUATZ DE OLTENI CA VA DAU PRAZU ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Definitely not tsubyke Posted March 1, 2016 Group: Members Content Count: 1,020 Reputation: 210 Joined: 03/01/2016 Status: Offline Device: Windows Author Report Share Posted March 1, 2016 Voi nu l-ati apucat pe Alex pe skype sa-l auziti cum lesina in direct =))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luk Posted March 1, 2016 Group: Members Content Count: 264 Reputation: 63 Joined: 03/01/2016 Status: Offline Report Share Posted March 1, 2016 Voi nu l-ati apucat pe Alex pe skype sa-l auziti cum lesina in direct =))))) eu cred ca da =))))))) era mortal la lol Quote Oprintesa ultima frontiera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Playboy Cigarette Posted March 1, 2016 Group: Members Content Count: 230 Reputation: 29 Joined: 03/01/2016 Status: Offline Report Share Posted March 1, 2016 Ba nici n'ajunseram bine aici si deja faceti scandal? Imi fac G meu de Sjmekeri-Terminatori , ii astept pe fratii magnum,teen,adita,fane,tome ...ne facem brigada, mergem singuri la CS ...ii dam la caca lu' luk parnaiasu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordAlex Posted March 1, 2016 Group: Members Content Count: 93 Reputation: 15 Joined: 03/01/2016 Status: Offline Report Share Posted March 1, 2016 On 3/1/2016 at 7:46 PM, Definitely not tsubyke said: Voi nu l-ati apucat pe Alex pe skype sa-l auziti cum lesina in direct =))))) Totul facea parte din spectacol. Era improvizatie. Iauzi, lesin. Am lesinat si in fata politiei, acum 3 saptamani. Am baut in casa, am iesit la tigare, frig. Am decis sa iau berea si sa ma duc in masina. Muzica tare, o tigare, doua, trei si am adormit. M-au trezit decat dupa 2 ore cand au avut autorizatie sa imi sparga geamul. Dus la sectie, incatusat. Alcool test, dat peste cap, 98miligrame din 100 maxim. Cand limita era 35. Asa ca nu ma lua cu lesin pe skype, aia era ca joaca in tarana ;D HaHa 1 Quote asa ma duc si'i zic la decan...ca e in comisie.... "ba te'n plm de bulangiu, tu'shtii ca s-a dat drumu la server si trebe sa dau rr ....'te dreacu cu licenta ta " Link to comment Share on other sites More sharing options...
luk Posted March 1, 2016 Group: Members Content Count: 264 Reputation: 63 Joined: 03/01/2016 Status: Offline Report Share Posted March 1, 2016 Ba nici n'ajunseram bine aici si deja faceti scandal? Imi fac G meu de Sjmekeri-Terminatori , ii astept pe fratii magnum,teen,adita,fane,tome ...ne facem brigada, mergem singuri la CS ...ii dam la caca lu' luk parnaiasu iesi ma cu acvila ta =)) @ba alex esti handicapat rau, dar oricum nu sunt surprins ca s-a intamplat chestia asta =)) Quote Oprintesa ultima frontiera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Definitely not tsubyke Posted March 1, 2016 Group: Members Content Count: 1,020 Reputation: 210 Joined: 03/01/2016 Status: Offline Device: Windows Author Report Share Posted March 1, 2016 hahahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordAlex Posted March 1, 2016 Group: Members Content Count: 93 Reputation: 15 Joined: 03/01/2016 Status: Offline Report Share Posted March 1, 2016 iesi ma cu acvila ta =)) @ba alex esti handicapat rau, dar oricum nu sunt surprins ca s-a intamplat chestia asta =)) hahahaha Daia ziceam, o las mai moale, mai ales acum ca vin acasa. Sa va arat ca m-am schimbat Quote asa ma duc si'i zic la decan...ca e in comisie.... "ba te'n plm de bulangiu, tu'shtii ca s-a dat drumu la server si trebe sa dau rr ....'te dreacu cu licenta ta " Link to comment Share on other sites More sharing options...
luk Posted March 1, 2016 Group: Members Content Count: 264 Reputation: 63 Joined: 03/01/2016 Status: Offline Report Share Posted March 1, 2016 Daia ziceam, o las mai moale, mai ales acum ca vin acasa. Sa va arat ca m-am schimbat mai incerci sa fugi din taxi? ))))) Quote Oprintesa ultima frontiera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Playboy Cigarette Posted March 1, 2016 Group: Members Content Count: 230 Reputation: 29 Joined: 03/01/2016 Status: Offline Report Share Posted March 1, 2016 puscariasu asta inca mai posteaza lanoi pe pagina? tsu..ia masuri ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luk Posted March 1, 2016 Group: Members Content Count: 264 Reputation: 63 Joined: 03/01/2016 Status: Offline Report Share Posted March 1, 2016 puscariasu asta inca mai posteaza lanoi pe pagina? tsu..ia masuri ! sa stii ca ai voie sa postezi la FULL, te las Quote Oprintesa ultima frontiera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Playboy Cigarette Posted March 1, 2016 Group: Members Content Count: 230 Reputation: 29 Joined: 03/01/2016 Status: Offline Report Share Posted March 1, 2016 baitu, nu te supara..la tine in cartier sa iegzista corent? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaHa Posted March 1, 2016 Group: Members Content Count: 201 Reputation: 33 Joined: 03/01/2016 Status: Offline Report Share Posted March 1, 2016 Totul facea parte din spectacol. Era imprevizatie . Iauzi, lesin. Am lesinat si in fata politiei, acum 3 saptamani. Am baut in casa, am iesit la tigare, frig. Am decis sa iau berea si sa ma duc in masina. Muzica tare, o tigare, doua, trei si am adormit. M-au trezit decat dupa 2 ore cand au avut autorizatie sa imi sparga geamul. Dus la sectie, incatusat. Alcool test, dat peste cap, 98miligrame din 100 maxim. Cand limita era 35. Asa ca nu ma lua cu lesin pe skype, aia era ca joaca in tarana ;D Si eu credeam ca fac urat la bautura, am spart 2 geamuri in 2 saptamani =)) Quote I'd love to change the world...but i don't know what to do ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordAlex Posted March 1, 2016 Group: Members Content Count: 93 Reputation: 15 Joined: 03/01/2016 Status: Offline Report Share Posted March 1, 2016 Paho, cand esti adult este normal. Ei n-au cum sa inteleaga Quote asa ma duc si'i zic la decan...ca e in comisie.... "ba te'n plm de bulangiu, tu'shtii ca s-a dat drumu la server si trebe sa dau rr ....'te dreacu cu licenta ta " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Definitely not tsubyke Posted March 1, 2016 Group: Members Content Count: 1,020 Reputation: 210 Joined: 03/01/2016 Status: Offline Device: Windows Author Report Share Posted March 1, 2016 Alex pls...hotaraste-te. Nu poti sa folosesti in aceiasi propozitie cuvantul adult si Paho. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordAlex Posted March 1, 2016 Group: Members Content Count: 93 Reputation: 15 Joined: 03/01/2016 Status: Offline Report Share Posted March 1, 2016 mai incerci sa fugi din taxi? ))))) Nu mi-a mai trebuit de atunci asa ceva. Si nu recomand fuga din taxi, noaptea, pe strazile goale, dezapezite, beat, ninsoare puternica, trotuarele pline de zapada. Invatatura? Te va prinde taxmetristul cand obosesti si iti va lua si telefonul ca sa acoperi cursa Quote asa ma duc si'i zic la decan...ca e in comisie.... "ba te'n plm de bulangiu, tu'shtii ca s-a dat drumu la server si trebe sa dau rr ....'te dreacu cu licenta ta " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Playboy Cigarette Posted March 1, 2016 Group: Members Content Count: 230 Reputation: 29 Joined: 03/01/2016 Status: Offline Report Share Posted March 1, 2016 alex inca mai are citatul meu celebru...DAR SINCER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaHa Posted March 1, 2016 Group: Members Content Count: 201 Reputation: 33 Joined: 03/01/2016 Status: Offline Report Share Posted March 1, 2016 Ia gura tu ba dinamo )) Quote I'd love to change the world...but i don't know what to do ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordAlex Posted March 1, 2016 Group: Members Content Count: 93 Reputation: 15 Joined: 03/01/2016 Status: Offline Report Share Posted March 1, 2016 alex inca mai are citatul meu celebru...DAR SINCER Normal ca-l am. A facut ravagii! HaHa 1 Quote asa ma duc si'i zic la decan...ca e in comisie.... "ba te'n plm de bulangiu, tu'shtii ca s-a dat drumu la server si trebe sa dau rr ....'te dreacu cu licenta ta " Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaHa Posted March 1, 2016 Group: Members Content Count: 201 Reputation: 33 Joined: 03/01/2016 Status: Offline Report Share Posted March 1, 2016 Cea mai misto semnatura . Quote I'd love to change the world...but i don't know what to do ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts