BlackEvil Posted November 17, 2016 Group: Members Content Count: 2 Reputation: 1 Joined: 11/17/2016 Status: Offline Report Share Posted November 17, 2016 Salut! Whatsuppppppp? Daca tot a venit iarna, cel putin in unele zone ale tarii, m-am apucat si eu sa-mi aduc aminte de copilarie si printre aceste amintirii mi-a aparut una de cand eram in scoala generala si pierdeam timpul liber in fata calculatorului (sau nu ^^ AFK) intr-o comunitate super, MuDex. Am cautat superficial pe google sa vad daca mai exista si m-am intristat vazand ca nu gasesc nimic despre jocul cu care am crescut. Atunci am decis sa-mi fac un cont pe webzen. Astazi, din lipsa de ocupatie am mai scormonit google-ul si am gasit OldSquad. Din ce am vazut eu aici pe forum mai sunt cateva nume pe care le-am recunoscut si chiar m-am bucurat. Abia astept sa ne jucam si sa mai stam la povesti Edit: Dar se pare ca va trebuie sa mai astept pana sa ne jucam ). Oricum un fresh db e super...plecam de la egalitate )) ADMIN 1 Play fair! Have fun! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADMIN Posted November 17, 2016 Group: Administrators Content Count: 3,946 Reputation: 2,211 Joined: 12/30/2015 Status: Offline Device: Windows Report Share Posted November 17, 2016 Bine ai venit, enjoy ! "The only way to do great work is to love what you do" - Steve Jobs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts