Jump to content
Important Info
  • Register now to gain full access!
  • Full Info about Phoenix: HERE
  • Full Info about Inception: HERE
  • OSGM Competition: HERE
  • Big Guide for Newbies: HERE
  • Welcome to OldSquad Community

    Looking to have fun on a Professional Environment?
    Then you are in the best place!
    Join our MU Online Servers and feel the difference.

    SEASON 6 EP 3 - HARD ECONOMY SYSTEM

    - Progressive Gameplay.
    - Dynamic Low EXP.
    - Boosted EXP for Newbies!

    OUTSTANDING QUALITY & SUPPORT

    - Highly configured details in a Smart & Professional way.
    - 15/24 Support on Forum & Facebook.
    - Satisfaction Guaranteed!

    HIGH STABILITY & LONG TERM EDITIONS

    - Dedicated Project without monthly restarts.
    - 95% UP-TIME with announced Maintenances.
    - Weekly Updates & Improvements.

    REAL PLAY2WIN!

    - No WebShop / CashShop / VipServer.
    - Credits can be farmed easily INGAME.
    - 100% Balanced Services.

    [Inception] Regulile serverului


    Gion
     Share

    Recommended Posts


    • Group:  Administrators
    • Content Count:  2,019
    • Reputation:   475
    • Joined:  03/02/2016
    • Status:  Offline
    • Device:  Windows

    Acesta este un server full PvP - ceea ce înseamnă că poți face Kill/KS oricărui jucător, în orice moment, pentru cât timp vrei, ATÂTA TIMP CÂT JOCUL IȚI PERMITE.

    Cel mai important:  1. Fii politicos, respectă toți jucătorii, chiar dacă sunt inamici, inamicii pricepuți fac jocul frumos.

    2. Insultarea unui jucător este pedepistă de la 1 avertisment la ban de 1 zi. 1 avertisment = mute 12 ore. 2 avertismente = mute 36 ore. 3 avertismente = 1 zi ban.

    ObsBL-ul pe Guild/Alianță nu se pedepsește, dar BL pe Privat se pedepsește!

    Obs2Avertismentele se dau jucătorului, nu Caracterului (toate avertismentele se dau pe același cont/IP/WHID/nume, nu contează de pe ce Caracter s-a făcut greșala).

    Obs3: În cazul în care cel care raportează cazul de BL l-a provocat pe jucătorul raportat (mici insulte, trash-talk despre el/ea, etc.) cel raportat nu va fi pedepsit. Nu încurajăm provocatul, apoi venitul pe forum plângând că primiți ce meritați. Haideți să ne purtăm ca adulții.

    Obs4Mute-ul primit de la avertismente sau din alte motive este primite pe Cont & IP. Ceea ce înseamnă că se va primi Mute pe toate caracterele online pe IP când  se primește Mute-ul și pe orice caracter extra pe care te vei loga în timpul perioadei de Mute pe același Cont/IP.

    Obs5: Este un termen limită de 12 ore să raportezi un jucător, pentru a evita 'vânătoarea de report' în momente cheie, precum CS, etc.

    Notă: Caracterele care au Mute nu pot începe Mercenary Quests!

    3. Orice remarcă rasistă va fi pedepsită cu 2 zile de ban.

    4. Orice încercare de a folosi hackuri/exploituri va fi pedepsită cu blocarea contului/conturilor și ban pe IP+WHID.

    Excepție: Dacă este raportat exploitul/hackul în primele 12 ore de când este descoperit/folosit , nu se va aplica nicio pedeapsă, dar avantajul va fi șters. Dacă nu este raportat, și este găsit ulterior, toată munca jucătorului va fi pierdută.

     

    5. Vânzarea de Conturi/Caractere/Iteme pe bani reali, va atrage banarea contului/conturilor, dar și a IP+WHID (se poate folosi Marketul de Caractere si Marketul pentru a vinde/cumpăra cu credite). Cumpărătorii nu sunt pedepsiți, doar vânzătorii.

    Obs: Daca se raportează o vânzare de Caracter/Cont/Item pentru bani reali și se aprovizionează dovezile necesare, cel care raportează va PRIMI acel Caracter/Cont/Item GRATIS ( iar persoana raportată va fi banată) - Nu cheltuiți bani, când îi puteți să îi obțineți pe GRATIS.

    6.Nu este permis să se dea contul și parola nimănui!!!Nu suntem repsonsabili pentru iteme/caractere pierdute pe contruile împărțite. Singurul lucru cu care putem ajuta în astfel de situații este să afișăm făptașul și/sau locația itemelor.

    Obs: Dacă încă se dorește împărțirea contului există o comandă/funcția lock care crește securitatea caracterului (cu până la 90% protecție). Se poate citi pe features!

    7. Orice discuții ”insistente” pe /post sau Gens Chat în alte limbi decât Engleză vor fi pedepsite cu mute de 1-24 ore, avertisment, sau chiar ban de 1 zi.
    Obs: Țineți cont că aceste este un server 100% internațional și trebuie să ne respectăm unii pe alții. În locuri precum guild, chat normal, alliance, PM, etc, se poate vorbi în orice limbă se dorește.

    8. Orice tentativă de anti-game pe Illusion Temple (statul AFK/Necooperarea cu echipa/Cooperarea cu echipa adversă pentru premii, etc) poate fi pedepsită de alți JUCĂTORI, folosind comanda /warn NumeleJucătorului, în timpul eventului. Avertismentele sunt date pe IP+ACC, iar când un jucător acumulează 10 puncte de avertismente va fi automat banat din IT pentru 3/7/10/14 zile.

    Avertisment pentru un coechipier = 3 puncte.
    Părăsirea/deconectarea din IT = 5 puncte date automat.
    Mai multe informații despre sistemul de avertizare pot fi găsite pe topicul Special/HOT Features.

    8.1. Poate fi raportat anti-game din IT prin crearea unui raport pe forum, diferit de /warn și de pedepsele automate.

    Obs: Se acceptă doar rapoartele în care anti-game-ul din IT se poate vedea cu claritate, sunt acceptate numai dovezile VIDEO, screenshoturile nu sunt acceptate.
    Obs2: Pedeapsa pentru rapoartele IT manuale este 14 zile de ban de pe IT pe cont și ip.

    9. Orice abuz de buguri/erori de configurare care pot duce la un avantaj nedrept pentru cel care le folosește va cauza pedepse care pot varia între ban de câteva zile până la ban pe IP+WHID depinzând de gravitatea situației.
    Obs: 
    Dacă cel/cei care au abuzat raportează greșala in maxim 12 ore de când s-a întâmplat, acesta/aceștia nu vor fi pedepsiți complet, ci doar cei care nu și-au raportat greșala.

    10. NIMIC NU ESTE CONSIDERAT ANTI-GAME PE CS! Se pot folosi orice strategii (alianță fantoma, etc.) dar pe RISCUL fiecăruia de își face reputație proastă/inamici!
    Obs: 
    Noi încurajăm fair-playul, dar este la latitudinea fiecăruia!
    Obs2: Să facem Sign of Lord să conteze din nou!

    11. Marketul nostru are o limită de maximum 500 de credite pe item vândut, pentru a promova și alte monede. Schimburile de peste 500 de credite NU SUNT INTERZISE, dar fiecare o face pe riscul său (cumpărătorul poate fugi cu creditele) acest lucru fiind considerat schimb de iteme/credite, pentru că itemul nu a fost furat, acesta a fost dat de bună voie. Dacă nu ai încredere în cineva, pur și simplu nu le oferiți iteme/credite. Dacă vei fi păcălit încercând să ”abuzezi” limita de credite nu te vom ajuta!

    12. Premiile pierdute din cauza bugurilor (în principal de la eventuri) pot fi restituite dacă playerul are o dovadă clară și validă (screenshot/video) a bugului.
    Excepție: Rewardurile/itemele pierdute din cauza problemelor globale(disconect global/roll-backs) sau mentenanță de server nu se restituie.

    Altă regula extrem de importantă: Distrați-vă! Nu uitați că este doar un joc și suntem aici ca să ne simțim bine împreună.

    #Notă: Recomandăm un comportament adecvat și ne rezervăm dreptul de a alege jucătorii din aceastată comunitate. Pedepsele pot fi aplicate in orice moment, fără avertisment dacă suntem de părere că un anumit player nu merită să joace pe acest server.

    I wanna ask you some shit, but you might tell me a lie
    But, ayy, I barely care
    I no longer live in my feelings, shit, I'm barely there 
    I can never live in New York 'cause I can't carry there
    They say I can't live in my city 'cause it's crazy there
    I'm like "Shit, that's everywhere"

    Link to comment
    Share on other sites

    Guest
    This topic is now closed to further replies.
     Share

    ×
    ×
    • Create New...

    Important Information

    By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.