BachuS Posted 14 hours ago Group: Members Content Count: 178 Reputation: 22 Joined: 05/19/2020 Status: Offline Device: Windows Report Share Posted 14 hours ago Salut, Totul a inceput acum cateva zile cand am fost abordat de elful DianaEguiG care mi s-a plans ca i-a fost hacuit contul si i-au furat tot cu exceptia jwls din web si o capa rf+11. Buuuun, aici incepe genialitatea omului : s-a dat foarte suparat ca a pierdut tot, a decis ca el nu mai joaca, si din bunatate, sa nu ramana jwls aiurea pe cont a decis sa mi le dea mie impreuna cu capa de rf. Azi dimineata 27.10.2025, incepand cu ora 4 dimineata, omul s-a logat pe cont, habar nu am cum si a luat tot ce putea cu exceptia arcului si a aripii care nu merg mutate nicicum. Mentionez ca nu am dat niciodata datele contului nimanui. Daca se pot verifica logouri-le, ok, daca nu, asta e, dar este un furt obtinut prin hack cu siguranta (posibil sa aiba legatura cu itemele primite de la DianaEguiG) Atasez poze relevante. https://imgur.com/a/Ip4doko Error and Butcher 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endorphin Posted 2 hours ago Group: Legends Content Count: 511 Reputation: 101 Joined: 05/10/2016 Status: Offline Device: Android Report Share Posted 2 hours ago Si Amar ne-a zis acum cateva zile ca a ramas fara iteme pe cont. Tot la fel, fara sa ii stie nimeni accountul. Butcher 1 Quote I always tell the truth, even when I lie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts